Despre mine

Spread the love

Sunt Maria Pleșca psihoterapeut integrativ

Îți amintești de povestea lui  Cristofor Columb care, cu o flotă mică, a plecat într-o călătorie de descoperire? Ei bine, au fost momente în timpul aventurilor sale pe mare, când vântul bătea cu putere, iar micile corăbii înaintau cu bine. Dar au fost momente când vântul se oprea complet și apa devenea liniștită și corăbiile pluteau în derivă săptămâni  la rând…Și au fost perioade cu tunete și fulgere puternice, cu vânturi ce aduceau torente de ploaie și valuri uriașe pentru corăbii și echipaj.

Experiența terapiei poate reflecta toate cele trei descrieri ale acestui voiaj epic.

Columb plecase într-o călătorie pentru a descoperi un nou drum către India, dar în schimb a descoperit o nouă lume! Sunt Maria Pleșca  și sunt pregătită să fiu  alături de tine  pe drumul autocunoașterii. Vom simți împreună cum e să te întâlnești cu demonii și limitele proprii, să ne bucurăm de pașii înainte, dar să și acceptăm și pașii înapoi. Voi fi alături de tine când vei învăța să iubești și să te iubești cu adevărat, să dezvolți și să închei relații…toate acestea, dincolo de standarde, credințe, iluzii și păreri..

Vreau să mă bucur de fiecare dată să pot oferi celor aflați într-un moment de impas suport, ghidare și însoțire în procesul de ameliorare, îmbunătățire și vindecare a suferinței ce  le umbrește bucuria de a trăi.