A poseda pentru a-ți crește stima de sine
A poseda pentru a-ți ridica stima de sine
June 17, 2020
psiholog Maria Plesca terapie cuplu
Indiferența ucide iubirea!- 6/10
June 21, 2020

A arăta și a stârni invidie

a arăta și a stârni invidie

a arăta și a stârni invidie

Spread the love

A arăta și a stârni invidie! Nimic mai nevinovat. Acuzând cu ușurință femeile că sunt superficiale și guralive, bărbaților le place, la rândul lor, să se laude cu cuceririle lor. Lăudăroșenia întărește stima de sine pe care și-o poartă.

În timpul turnării filmului „Contesa desculță” de Mankievicz, Ava Gardner a avut o legătură cu toreadorul Luis Miquel Dominquin. Legenda spune că în prima seară a relației lor „ Dominquin se ridică, se îmbracă și sare pe fereastră. ”Pot să știu unde te duci?” se interesează frumoasa Ava. „Să le povestesc asta prietenilor”, răspunse cu naivitate matadorul”.

Să ne înțelegem, nici sexul frumos nu este imun la un astfel de comportament. Când merg la salonul de coafură, aflu că nu există neînțelegeri în familii. Toate clientele au bărbați harnici, iubitori, care au grijă de copiii și câte și mai câte. 

E bine să cumperi și să ai. Dar ce păcat dacă nu arăți pentru a face încă și mai mult bine stimei de sine! Este cu mult mai valorizant să dai drumul la maxim radioului de la mașină în fața unei cafenele de pe o mica stradă pustie. Și să-ți parchezi mașina în fața unui local unde vei cina, decât într-o parcare subterană, anonimă, unde nimeni nu te vede coborând din ea. Ostentația este în general în serviciul stimei de sine.

A arăta și a stârni invidia. Voi de ce, astfel de exemple, ați avut  parte?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.